تامپون‌ها حاوی فلزات سمی هستند؟

از دهه ۱۹۳۰، تامپون‌ها به عنوان یک محصول بهداشتی محبوب برای دوره‌های قاعدگی مورد استفاده قرار گرفته‌اند، زیرا راحتی و سهولت استفاده از آنها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. اما یک مطالعه جدید از محققان دانشگاه کلمبیا نشان داد که ممکن است این محصولات خطرات جدی‌ای به همراه داشته باشند: حضور آرسنیک، سرب، کادمیوم و دیگر فلزات سمی در تامپون‌ها.
تامپون‌ها حاوی فلزات سمی هستند?

یک مطالعه جدید نشان داد که تامپون‌ها حاوی فلزات سمی هستند – آیا هنوز باید از آنها استفاده کرد؟

یافته های محققان

محققان غلظت ۱۶ فلز سمی مختلف از جمله آرسنیک، کلسیم، جیوه، نیکل، سرب و روی را در ۳۰ تامپون از ۱۴ برند مختلف اندازه‌گیری کردند.

 

در این مطالعه نام برندها ذکر نشده بود، اما نویسندگان بیان کردند که محصولات انتخاب شده شامل «پرفروش‌ترین‌ها در یک فروشگاه آنلاین بزرگ» و همچنین «محصولات برند فروشگاهی» از چندین زنجیره بزرگ در ایالات متحده بودند. تامپون‌ها به صورت آنلاین و در فروشگاه‌های نیویورک، آتن و لندن خریداری شدند.

 

جن شیارستون، نویسنده اصلی و پژوهشگر فوق دکترا در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، گفت: “ما ۱۲ فلز از ۱۶ فلز موجود را در ۱۰۰ درصد تامپون‌هایی که تست کردیم یافتیم.” چهار فلز باقیمانده نیز حداقل در یکی از تامپون‌های نمونه‌برداری شده حضور داشتند.

 

محققان هم تامپون‌های ارگانیک و هم غیر ارگانیک را تست کردند تا فرضیه رایج مبنی بر اینکه تامپون‌های ارگانیک برای سلامت واژن بهتر هستند را بررسی کنند. در حالی که تامپون‌های غیر ارگانیک حاوی سطوح بالاتری از سرب بودند، تامپون‌های ارگانیک سطوح بالاتری از آرسنیک داشتند.

چگونه فلزات سمی وارد تامپون‌ها می‌شوند؟

در حالی که این مطالعه به بررسی چگونگی ورود فلزات به تامپون‌ها نپرداخت، نویسندگان اشاره کردند که برخی از آنها ممکن است از طریق آب، خاک، هوا یا دیگر منابع محیطی در طول فرآیند تولید یا ساخت وارد شده باشند.

 

میلر موریس، بنیانگذار شرکت محصولات بهداشتی کاما، گفت: “وقتی به رشد پنبه فکر می‌کنید، که قرار است جاذب باشد، طبیعی است که برخی از این فلزات را جذب کند.”

آیا فلزات سمی در تامپون‌ها مضر هستند؟

در این مرحله، همه آنچه دانشمندان می‌دانند این است که فلزات در تامپون‌ها حضور دارند. شیارستون گفت: “ما نمی‌دانیم آیا فلزات می‌توانند از تامپون خارج شوند یا نه.”

 

اگر این فلزات قادر به خروج از تامپون باشند، این سوال مطرح می‌شود که آیا می‌توانند توسط بدن جذب شوند. این موضوع به خصوص مهم است زیرا واژن به راحتی دیگر مواد مانند داروها و باکتری‌ها را جذب می‌کند.

 

شیارستون و تیمش برنامه‌هایی برای مطالعه این موضوع دارند که آیا این مواد شیمیایی می‌توانند از تامپون‌ها خارج شده و وارد بدن شوند.

آیا باید از استفاده از تامپون‌ها خودداری کنید؟

نتایج این مطالعه هنوز دلیلی برای تغییر رفتار شما نیست. ما نیاز به اطلاعات و تحقیقات بیشتری داریم. شیارستون گفت: “ما نمی‌دانیم آیا این فلزات می‌توانند به هر نوع تأثیر منفی بر سلامتی منجر شوند.”

 

دیگر روش‌های مدیریت خون قاعدگی نیز ممکن است چندان بهتر نباشند. بسیاری از محصولات مانند لباس‌های مخصوص دوره قاعدگی حاوی «مواد شیمیایی همیشگی» هستند و یک مطالعه در سال ۲۰۲۰ نشان داد که پدها خطر بیشتری برای مواجهه با مواد شیمیایی سرطان‌زا نسبت به تامپون‌ها دارند.

تأثیر مطالعه

چه این مسئله به پیامدهای منفی سلامتی منجر شود یا نه، کارشناسان می‌گویند که این کشف نشان‌دهنده یک شکاف قابل توجه در نظارت بر محصولات بهداشتی دوره قاعدگی است.

 

در ایالات متحده، سازمان غذا و دارو تامپون‌ها را به عنوان دستگاه‌های پزشکی طبقه‌بندی کرده و بنابراین ایمنی آنها را تنظیم می‌کند. با این حال، تولیدکنندگان ملزم به آزمایش تامپون‌ها برای آلودگی‌های شیمیایی نیستند و سازمان غذا و دارو تنها توصیه می‌کند که تامپون‌ها نباید حاوی باقی‌مانده‌های آفت‌کش یا آلاینده محیطی دیوکسین باشند.

 

مصرف‌کنندگان حق دارند بدانند که محصولاتی که به طور منظم استفاده می‌کنند، ایمن و عاری از مواد مضر هستند. این مطالعه توجه را به نیاز به نظارت بیشتر بر محصولات بهداشتی دوره قاعدگی جلب کرده است.

ما از معتبرترین و به روزترین منابع برای نوشتن مقاله های خود استفاده کرده و تمام منابع از دانشگاه های معتبر دنیا تأیید شده اند. مهمترین منابع در این قسمت قابت مشاهده اند و می ت.انید آنها را مطالعه بفرمایید.

 

  1. Shearston, JA, Upson, K, Gordon, M, et al. (2024). Tampons as a source of exposure to metal(loid)s.Environmental International. 190, 108849. doi:10.1016/j.envint.2024.108849
  2. New York City Department of Health and Mental Hygiene. Adults and Lead Poisoning.
  3. National Cancer Institute. Arsenic.
  4. National Library of Medicine. Toxic shock syndrome.
  5. Hussain, A., & Ahsan, F. (2005). The vagina as a route for systemic drug delivery. Journal of Controlled Release: Official Journal of the Controlled Release Society103(2), 301–313. doi:10.1016/j.jconrel.2004.11.034
  6. Lin, N., Ding, N., Meza-Wilson, E., et al. (2020). Volatile organic compounds in feminine hygiene products sold in the US market: A survey of products and health risks.Environment International144, 105740. doi: 0.1016/j.envint.2020.105740
بستن منابع منابع

Share:

Search

جدول محتوای پست

More Posts
تمرین برای مبتلایان به آرتریت روماتوئید
۱۶ تمرین برای مبتلایان به آرتریت روماتوئید

تمرینلا ملایم برای آرتریت بسیار مفیدند واگر به آرتریت روماتوئید مبتلا هستید، تمرینات ملایم می‌تواند به مفاصل و عضلات شما کمک کرده و برای قلب، استخوان‌ها و روحیه شما نیز مفید باشد.

علائم سنگ کلیه
علائم سنگ کلیه

سنگ کلیه یک رسوب سخت است که معمولاً از کلسیم، نمک‌ها و سایر مواد معدنی تشکیل می‌شود که در دستگاه ادراری تجمع یافته و در کلیه‌ها شکل می‌گیرند و شناخت علائم آن بسیار اهمیت دارد.

فواید سیر بر سلامتی
فواید سیر بر سلامتی

سیر یک ماده محبوب در آشپزی است که فواید سیر بر سلامتی همیشه مورد بحث بوده است. مصرف منظم سیر می‌تواند به سلامت مغز، قلب و کبد کمک کند و التهاب را تنظیم کرده و از عملکرد سیستم ایمنی حمایت کند.

دیابت نوع ۲ قابل برگشت است؟
آیا دیابت نوع ۲ قابل برگشت است؟

دیابت نوع ۲ یک بیماری است که زمانی رخ می‌دهد که بدن یا به اندازه کافی انسولین (هورمونی که در پانکراس تولید می‌شود و به شما کمک می‌کند قند را برای انرژی پردازش و استفاده کنید) تولید نمی‌کند یا انسولین را به خوبی استفاده نمی‌کند.تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این وضعیت ممکن است قابل برگشت باشد.

لطفا از فروشگاه سایت دیدن فرمایید