مصرف روزانه آسپیرین خطرناک است

یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف روزانه آسپیرین برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی همچنان در میان افراد مسن بدون مشکلات قلبی شایع است، با وجود خطرات و راهنمایی‌های به‌روز شده.
مصرف روزانه آسپرین

مصرف روزانه این دارو خطرناک است، اما بسیاری از افراد مسن هنوز این کار را انجام می‌دهند

مصرف آسپیرین روزانه برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی

سال‌هاست که مصرف آسپیرین با دوز کم به عنوان ابزاری مؤثر برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی به افراد مسن توصیه شده است. این دارو با رقیق کردن خون و جلوگیری از تشکیل لخته‌های خونی که می‌توانند باعث حمله قلبی و سکته مغزی شوند، عمل می‌کند.

 

با این حال، پس از تحقیقاتی که نشان دادند مصرف آسپیرین می‌تواند خطر خونریزی بیش از حد و کم‌خونی را در افراد بدون سابقه مشکلات قلبی افزایش دهد، کالج کاردیولوژی آمریکا و انجمن قلب آمریکا در سال ۲۰۱۹ توصیه‌های خود را به‌روزرسانی کردند و اعلام کردند که افراد در این گروه نباید به طور منظم برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی از آسپیرین استفاده کنند.

 

این مطالعه نشان می‌دهد که علی‌رغم این تغییر، میلیون‌ها فرد بالغ بدون مشکلات قلبی قبلی همچنان ممکن است برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی آسپیرین مصرف کنند.

روندهای مصرف روزانه آسپیرین

آشیش سراجو، متخصص قلب در کلینیک کلیولند و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: “آسپیرین برای دهه‌ها به عنوان ابزاری برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی استفاده شده است.” به همین دلیل ممکن است برخی از بیماران مسن سالم به دلیل عادت، همچنان آسپیرین مصرف کنند.

سراجو گفت که محققان متوجه شدند که بیماران در مورد مصرف آسپیرین گیج هستند؛ برخی از آنها حتی اگر در معرض خطر پایین برای بیماری قلبی باشند، از آن استفاده می‌کنند در حالی که برخی دیگر که باید مصرف کنند، آن را متوقف کرده‌اند.

مطالعه تیم او که در اواخر ژوئن در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شد، شامل بیش از ۱۸۰,۰۰۰ نفر از نظرسنجی ملی مصاحبه بهداشتی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده بود. بیشتر این افراد—۱۶۰,۴۱۴ نفر—بیماری قلبی نداشتند.

پس از تحلیل داده‌ها، تیم متوجه شد که مصرف آسپیرین برای پیشگیری از مشکلات قلبی اولیه پس از سال ۲۰۱۸، زمانی که برخی از دستورالعمل‌های مرتبط با آسپیرین تغییر کردند، کاهش یافته است. اما در سال ۲۰۲۱، تقریباً یک سوم از بزرگسالان ۶۰ ساله یا بیشتر هنوز از آسپیرین استفاده می‌کردند و ۵ درصد بدون مشورت پزشکی از آن استفاده می‌کردند.

چه کسی باید آسپیرین روزانه مصرف کند؟

طبق توصیه‌های به‌روزشده گروه کاری خدمات پیشگیرانه ایالات متحده (USPSTF)، تصمیم به مصرف روزانه آسپیرین باید برای بزرگسالان ۴۰ تا ۵۹ ساله با ریسک ۱۰ درصد یا بیشتر بیماری قلبی، هر ۱۰ سال بررسی شود.

افرادی که در معرض خطر بالای خونریزی نیستند و مایل به مصرف روزانه آسپیرین با دوز کم هستند، احتمال بیشتری برای خونریزی دارند.

این گروه پیش از این مصرف آسپیرین را برای افراد ۶۰ ساله و بالاتر بدون مشکلات قلبی قبلی به صورت فردی توصیه می‌کرد، اما اکنون به این گروه توصیه می‌کند که آسپیرین با دوز کم را مصرف نکنند زیرا خطرات آن، مانند خونریزی گوارشی، خونریزی داخل‌جمجمه‌ای و سکته مغزی هموراژیک، از منافع آن بیشتر است.

با این حال، بسیاری از پزشکان هنوز توصیه به مصرف روزانه آسپیرین با دوز کم برای افرادی که دچار حمله قلبی یا سکته مغزی شده‌اند، می‌کنند تا از بروز دوباره این وقایع جلوگیری کنند.

مشاوره با پزشک قبل از مصرف یا قطع مصرف آسپیرین

مهم است که افراد قبل از استفاده روزانه از آسپیرین یا قطع مصرف آن با پزشک مشورت کنند. افرادی که می‌خواهند ریسک بیماری قلبی را به حداقل برسانند باید درباره استراتژی‌های دیگر نیز اطلاعات کسب کنند.

 

ما از معتبرترین و به روزترین منابع برای نوشتن مقاله های خود استفاده کرده و تمام منابع از دانشگاه های معتبر دنیا تأیید شده اند. مهمترین منابع در این قسمت قابت مشاهده اند و می ت.انید آنها را مطالعه بفرمایید.

    1. Gupta M, Gulati S, Nasir K, Sarraju A. Aspirin use prevalence for cardiovascular disease prevention among U.S. adults from 2012 to 2021Ann Intern Med. Published online June 25, 2024. doi:10.7326/M24-0427
    2. Arnett DK, Blumenthal RS, Albert MA, et al. 2019 ACC/AHA guideline on the primary prevention of cardiovascular disease: a report of the American College of Cardiology/American Heart Association Task Force on Clinical Practice GuidelinesJ Am Coll Cardiol. 2019;74(10):e177-e232. doi:10.1016/j.jacc.2019.03.010
    3. U.S. Preventive Services Task Force. Aspirin use to prevent cardiovascular disease: preventive medication.
بستن منابع منابع

Share:

Search
More Posts
تمرین برای مبتلایان به آرتریت روماتوئید
۱۶ تمرین برای مبتلایان به آرتریت روماتوئید

تمرینلا ملایم برای آرتریت بسیار مفیدند واگر به آرتریت روماتوئید مبتلا هستید، تمرینات ملایم می‌تواند به مفاصل و عضلات شما کمک کرده و برای قلب، استخوان‌ها و روحیه شما نیز مفید باشد.

علائم سنگ کلیه
علائم سنگ کلیه

سنگ کلیه یک رسوب سخت است که معمولاً از کلسیم، نمک‌ها و سایر مواد معدنی تشکیل می‌شود که در دستگاه ادراری تجمع یافته و در کلیه‌ها شکل می‌گیرند و شناخت علائم آن بسیار اهمیت دارد.

فواید سیر بر سلامتی
فواید سیر بر سلامتی

سیر یک ماده محبوب در آشپزی است که فواید سیر بر سلامتی همیشه مورد بحث بوده است. مصرف منظم سیر می‌تواند به سلامت مغز، قلب و کبد کمک کند و التهاب را تنظیم کرده و از عملکرد سیستم ایمنی حمایت کند.

دیابت نوع ۲ قابل برگشت است؟
آیا دیابت نوع ۲ قابل برگشت است؟

دیابت نوع ۲ یک بیماری است که زمانی رخ می‌دهد که بدن یا به اندازه کافی انسولین (هورمونی که در پانکراس تولید می‌شود و به شما کمک می‌کند قند را برای انرژی پردازش و استفاده کنید) تولید نمی‌کند یا انسولین را به خوبی استفاده نمی‌کند.تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این وضعیت ممکن است قابل برگشت باشد.

لطفا از فروشگاه سایت دیدن فرمایید